Liederenblad Passie en Pasen Liederenblad Passie en PasenVan 3 maart tot en met 22 april zingen we tijdens de 40dagentijd prachtige liederen die met deze lijdenstijd te maken hebben.
U kunt het liederenblad hier inzien en/of downloaden.

 
Meditatieve momenten in onze kerk Meditatieve momenten in onze kerk

Zoals we al een aantal jaren gewend zijn hopen we ook dit jaar  in de week voor Pasen weer twee meditatieve momenten te houden
We naderen de ontknoping van de lijdenstijd, al wekenlang wordt er in de dienst aandacht besteed aan het lijden en sterven van onze Heiland. Wat is het dan nodig om ons nog eens extra te bezinnen tijdens deze bijeenkomsten. We worden opgejaagd door alles wat ons bezighoudt, als we niet opletten worden we zomaar ‘overvallen’ door Goede vrijdag en Pasen.
Deze momenten kunnen heel goed helpen om ons in het bijzonder te concentreren op de weg die Jezus voor ons is gegaan.
We rekenen op uw komst! 
Wanneer: maandag- en woensdagavond Tijd: 19:30 uur

Klik op 'lees meer' voor het bijbehorende Bijbelleesrooster voor deze stille week.

lees meer »
 
Belijdenis en doopdienst Belijdenis en doopdienst

Dankbaar en blij geven we u graag de namen door, van hen die te kennen hebben gegeven, dat zij dit jaar belijdenis van het geloof willen afleggen. Zij doen dit vanuit een innerlijke overtuiging en wij bidden dat God, Die in 
jullie een goed werk begonnen is, dat voltooien zal tot op de dag van Jezus Christus (Fil.1:6).
Lees meer 

 
Liturgie belijdenis- en doopdienst Pasen 2019 Liturgie belijdenis- en doopdienst Pasen 2019

De liturgie is  in te zien en/of te downloaden.(pdf-format)

 
Bevestiging en intrede ds. Van der Meijden Bevestiging en intrede ds. Van der Meijden

De kerkenraad deelt u mee dat de bevestigings- en intrededienst van ds. Van der Meijden op D.V. zondag 12 mei zullen plaatsvinden.  De bevestigingsdienst zal beginnen om 10:00 uur. In deze dienst gaat ds. R.R. Eisinga voor.
De intrededienst begint om 14:30 uur.

Meer over deze diensten kunt u t.z.t. lezen in de kerkbode en hier op de website.

Met vriendelijke groet,
De beroepingscommissie
 

 
Cycle for hope Cycle for hope

We willen je graag attenderen op een Benefietavond die georganiseerd wordt op woensdagavond 24 april 2019 te Stolwijk voor Cycle for Hope. Ofwel het werk van Stichting De Hoop. Iedereen is welkom. Klik voor meer info.
 

 
Kledinginzameling S.A.H.I. gestopt Kledinginzameling S.A.H.I. gestopt

Onlangs werd ik opgebeld door Karel Tellings. Vanwege toenemende gezondheidsklachten van zijn vrouw Lydia heeft hij besloten met onmiddellijke ingang te stoppen met het inzamelen van kleding en andere hulpgoederen. 

 

lees meer »
 
Werkgroep Eredienst Werkgroep Eredienst

De bezinning op de eredienst dit winterseizoen bestaat uit drie stappen:
1.Bezinning op wat we onder eredienst en liturgie nu precies verstaan
2.Bezinning op uitgangspunten voor de onderdelen van de eredienst
3.Bezinning op enkele specifieke onderdelen
 

lees meer »
 
Voedselbank: chauffeurs gezocht Voedselbank: chauffeurs gezocht

De voedselbank “IJssel en Lek” is op zoek naar chauffeurs om op donderdag voedselpakketten op te halen bij het distributiecentrum en op vrijdag bij plaatselijke leveranciers voedsel op te halen en voedselpakketten te gaan bezorgen bij mensen die zelf niet in staat zijn om naar een uitdeelpunt te komen. Indien u zich op deze manier af en toe een dag wilt inzetten voor de naaste dan kunt u bellen met 06-22647684. Een dag meelopen om te kijken of dit inderdaad iets voor u is kan altijd!

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Marcel van Blitterswijk ( of 018252013)

 
Collectebonnen Collectebonnen

In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs.. 

 
Volmacht ambtsdragersverkiezing Volmacht ambtsdragersverkiezing

Bijgaande volmacht kunt u downloaden en afdrukken.