Oproepje Tentdienst 25 augustus Oproepje Tentdienst 25 augustus
25 augustus komt dichterbij en de voorbereidingen voor de tentdienst zijn in volle gang. We hebben zin in de twee diensten. De dienst voor jong en oud (met het kinderkoor) start om 13.30 uur, de spreker is dominee P.J. Visser. Deze dienst zal qua vorm en inhoud hetzelfde zijn als in de andere jaren. Om 16.00 uur is er een jongerendienst, waarin dominee Niels de Jong zal spreken. Deze dienst heeft het karakter van een praiseavond en belooft een feestje te worden. Nu zijn we nog op zoek naar enthousiaste zangers en helpers, dus lees gauw verder of jij iets voor ons kunt betekenen!

Invouwen en bezorgen van flyers
Ook dit jaar doen we iets terug voor de buurtvereniging door de programmaboekjes (voorzien van onze tentdienstflyer) te bezorgen door het dorp. Ieder jaar staan we verbaasd over hoe veel je kunt doen in korte tijd als je voldoende helpers hebt, maar ook ieder jaar vinden we het spannend of er genoeg mensen komen helpen. Op maandag 15 juli willen we starten met invouwen om 19.30 uur, aansluitend kunnen de programmaboekjes weer per straat bezorgd worden. Wil jij ons helpen? Meldt je dan aan bij Marlinde ( of via Whatsapp op 06-46490205) we zijn blij met je hulp!

Kinderkoor
Hoera, er is weer een kinderkoor! We hopen op veel enthousiaste kinderen, om met elkaar dit koor te vormen. We hebben twee mooie nummers om met elkaar te oefenen en maken er met wat bewegingen iets moois van. Dus…houd je van zingen en zit je in groep 3 t/m 8, geef je dan nu op! Stuur een mail naar . Voor de zomervakantie oefenen we twee keer in het speellokaal van de Ark. Op woensdag 3 en 10 juli van 14.00 tot 15.00 uur en nog een generale op zaterdagochtend 17 augustus.
We hebben er veel zin in! Annemieke van Hove, Marleen Verdoold, Corina Hogendoorn
Cakebakkers
Na de dienst van jong en oud hopen we weer met elkaar na te praten onder het genot van een bakje koffie en een lekker stuk cake. Houd jij van bakken en wil je iets bijdragen aan de tentdienst? Cakebakkers kunnen zich opgeven bij Gertjan Snoek () of schiet een van ons even aan. Dan weten we of er voldoende zal zijn.
Hartelijke groet, de tentdienstcommissie
Dieks Schep, Eva van Eijk, Gertjan Snoek en Marlinde Verhaar
 
terug