24-uurs actie 2023 24-uurs actie 2023
Ook dit jaar doen we weer mee met de HGJB actie.
Daarom willen we weer een 24 uurs actie houden.
Deze actie vindt plaats van vrijdag 17 maart 18.00 uur tot zaterdag 18 maart 18.00 uur, en de opbrengst van de actie gaat naar een aantal diaconale projecten in Costa Rica. Het thema is deze keer “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet” Het idee achter dit thema is dat Costa Rica wel een mooi vakantieland is met stralende stranden, maar achter deze façade bevindt zich veel leed in de arme wijken.
De diaconale projecten zijn beschreven op de website https://diaconaalproject.nl/

Op zondag 5 maart zijn bij de kerk de programma’s uitgedeeld waarop u kunt zien wat er tijdens de 24 uurs actie wordt georganiseerd. Tevens kunt u op het formulier aangeven waar u zich voor wilt opgeven. Deze formulieren zijn hieronder te downloaden. De aanmeldfomulieren kunt u dan op 12 maart inleveren in de kerk, in de daarvoor bestemde bussen. Opgeven per e-mail of Whatsapp mag uiteraard ook.

Formulieren
Op zondag 12 maart zal er mbt dit project een themadienst gehouden worden.
Na de ochtenddiensten is er koffiedrinken in de Schakel, waar dan ook informatie wordt gedeeld over het project in Costa Rica.

Reserveer 17 en 18 maart alvast in de agenda, en roepen u op om deze actie en de diaconale doelen in Costa Rica mee te nemen in uw gebeden.


Een hartelijke groet van het 24-uurs actieteam,
Esther Teeuw
Rien Rolfes

 
terug