Meet again-avonden Meet again-avonden
In de komende maanden (sept-dec) hopen we samen met Youth for Christ (Krimpenerwaard) en de Ontmoetingskerk 5 gezellige activiteiten voor de jeugd vanaf 15 jaar te gaan organiseren. We willen de jeugd bij elkaar brengen, zodat ze elkaar op een ontspannen en gezellige manier kunnen ontmoeten. En natuurlijk zouden we het superleuk vinden als jij daar ook bij bent!

De allereerste avond is gepland op vrijdagavond 7 oktober in basisschool 'de Ark'. Het thema van deze avond is REUNIE! We gaan een ware reünie voor jullie organiseren! Als jij tussen 2003 en 2007 geboren bent, ben je welkom op deze REUNIE! En ga je hopelijk al je klasgenoten weer ontmoeten. Want hoe meer mensen er komen, des te leuker het natuurlijk is!! Misschien heb je elkaar al tijden niet meer gesproken, ben je naar een andere school gegaan of ben je elkaar gewoon uit het oog verloren. Dan is dit dé avond om elkaar weer te ontmoeten en bij te kletsen. Hoe leuk is dat! De inloop is om 18:00 uur met een gezellig welkomstdrankje en om 18:30 uur starten we met een eenvoudige gezamenlijke maaltijd.

Enne… Houd de volgende data ook alvast vrij en geef dit alvast even door aan je baas 😉, vrijdagavond 21 oktober, vrijdagavond 4 en 18 november en een knalavond op vrijdagavond 9 december. De inhoud van deze avonden volgt nog…. Maar gezellig gaat het zeker worden!

We zouden het ontzettend leuk vinden als jullie komen, zodat we elkaar beter leren kennen. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met een van de leden van de stuurgroep. En… houdt de social media in de gaten! Daar volgt nog veel meer informatie over deze jeugdavonden! Hope to see you there!

Namens de stuurgroep

Hugo Botter, Bastiaan Buijs, Diana Geurts, Liesbeth Huiskamp, Diederik en Priscilla van Os
terug