Tour d’Orange – zaterdag 11 september Fietstocht YFC Krimpenerwaard Tour d’Orange – zaterdag 11 september Fietstocht YFC Krimpenerwaard

Wat is er leuker dan een heerlijk fietstochtje door onze eigen, mooie Krimpenerwaard?? Dit is je kans om jouw eigen omgeving te ontdekken!!!!

Doel van de tocht: zoveel mogelijk geld ophalen voor YFC Krimpenerwaard. Geld om het mogelijk te maken dat de jongeren in de Krimpenerwaard elkaar kunnen gaan ontmoeten.

Bijvoorbeeld in Stolwijk waar we in de boerderij van familie Snoek (Stolweitjes, Schoonouwenseweg 46a) een vaste ontmoetingsplek gaan creëren waar de jongeren huiswerkbegeleiding kunnen krijgen, met elkaar kunnen eten, lekker kunnen chillen of spelletjes kunnen doen. Of elkaar ontmoeten in de MOP (mobiele ontmoetingsplek) waarmee de jongeren worden opgezocht. Er is geld nodig voor materialen, onderhoud van de MOP, etc.

Fietsen jullie mee voor dit goede doel?

Er zijn 4 verschillende routes:

  • 1 route van ca. 65 km langs alle dorpskernen van de Krimpenerwaard
  • 1 Oost-route van ca. 35 km door het oostelijk deel van de Krimpenerwaard
  • 1 West-route van ca. 35 km door het westelijk deel van de Krimpenerwaard
  • 1 Familie-route van ca. 10 km; leuk om met het gezin te fietsen.

Je kunt starten vanuit jouw eigen huis en dan de route fietsen die je hebt gekozen. Er zijn onderweg rustpunten waar je een goodiebag krijgt met een kleine versnapering. Bijna alle routes (alleen de West-route niet) komen langs de boerderij in Stolwijk, zodat jullie kunnen zien waar de vaste ontmoetingsplaats van Stolwijk is.

Als je wilt meefietsen, kan dat op twee manieren:

  • Je schrijft je in als deelnemer en betaalt deelnemerskosten
  • Je schrijft je in als team (dus met meerdere mensen) en jullie proberen zoveel mogelijke sponsors te zoeken die jullie als team aanmoedigen door een donatie te doen

Doe je mee????? Meld je dan aan via https://krimpenerwaard.yfc.nl/tour-dorange/

Hartelijke groet, Gerdine Boom, Esther de Mik, Jantine van Vliet en Priscilla van Os YFC Krimpenerwaard

Bijlage: Flyer Tour_d_orange.pdf

terug