Enthousiaste gemeenteleden gezocht Enthousiaste gemeenteleden gezocht

We hopen dit winterwerkseizoen het jeugdwerk weer fysiek te kunnen opstarten. Daarvoor zijn er nog een paar mensen nodig. Het zou jammer zijn als we kinderen moeten teleurstellen omdat er niet voldoende leiding is. Geloven is doen! We kijken hierbij ook naar de ouders van de tieners en kinderen!

Voor onderstaand jeugdwerk zijn vacatures:

  • Het team van de basiscatechese zoekt nog één persoon (bij voorkeur een man) die het leuk vindt om te werken met 10-12 jarigen. Je bent mentor van een groepje van ca. 8 kinderen en gaat met hen in gesprek aan over wat we geloven.
  • Het team van kinderclub Mosterdzaadje 2 zoekt nog twee enthousiaste leiding die met de oudste groep van de basisschool willen optrekken. Een meer organisatorisch type en een meer creatief mens zou mooi zijn.
  • Het team van de zondagsschool kan versterking gebruiken die op zondagmiddag met de kinderen van 6-10 jaar wil werken.
  • De tienerclub vraagt twee leidinggevenden waarvan in ieder geval één vrouw. Ook is het handig als je goed uit de voeten kan met social media. Mensen met hart voor tieners en creatieve denkers zijn zeer welkom om zich te melden.

Juist omdat we elkaar in de afgelopen twee jaar niet hebben gezien is het moeilijk om persoonlijk mensen te vragen. Ik weet ook dat er nieuwe mensen in onze gemeente zijn ingestroomd maar jullie zijn nu ook wat moeilijker zichtbaar geworden. We gaan er vanuit dat iedereen in de gemeente iets kan doen. Bezig zijn in het jeugdwerk helpt je om binnen onze gemeente een plek te vinden.

Bel mij gerust om te vragen wat het werk inhoudt en wat de investering is die van je wordt gevraagd:

06-23667253 of mail: jeugdouderling@hervormdbergambacht.nl

Ik hoor graag van jullie

Kees Zeelenberg

terug