Flessenverzamelactie kinderen voor Mozambique Flessenverzamelactie kinderen voor Mozambique
De kinderen willen ook graag in actie komen. De kinderen van groep 1 tot en met groep 6 kunnen van woensdag 24 maart tot en met zaterdag 27 maart bij u langskomen om lege flessen in te zamelen. Heeft u nog lege flessen of een statiegeldbonnetje?? Bewaar die dan deze week voor de actie Mozambique!
De kinderen komen het graag bij u ophalen!

Helpt u mee?!

Jongens en meiden, voor de uitleg van de actie (en onder andere een poster) kijk je bij woensdag 24
maart. Succes
lees meer »
 
Bootcampen voor Mozambique Bootcampen voor Mozambique

Hallo sportievelingen!

In de ochtend van 27 maart is er een bootcamp! Wie heeft er nou geen zin om weer eens lekker in beweging te komen en elkaar op zo’n manier te ontmoeten. In een groepje van maximaal 4 personen ren je een rondje van circa 5km, met tussendoor wat workouts onder begeleiding.

Getraind of ongetraind, iedereen mag zich aangesproken voelen. Je opgeven kan via: https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/pzx44qmughr7hrcz 
Je kan zelf een tijdsblok kiezen hoelaat je wilt. Je kan je alleen, samen of met meerdere opgeven. Kosten zijn € 7,50 voor Mozambique.

Waar wacht je nog op, geef je op!

 
HGJB-GZB actie Geef hoop! HGJB-GZB actie Geef hoop!
Hieronder staan diverse acties die worden georganiseerd. Verder worden acties ook via een extra dia tijdens de zondagse erediensten afgekondigd.
Lees, kijk waaraan je kunt mee doen en zet je in voor de kerk in Mozambique.
 
Voor meer informatie over de kerk in Mozambique kunt u hier door linken naar de website van de HGJB: Geef Hoop! https://diaconaalproject.nl/mozambique
Er zijn daar diverse materialen en ideeën te vinden. Onder andere ook een projectfilmpje met verwerkingsvragen. Onze (vaak jonge) broeders en zusters in Mozambique hebben ons als westerse christenen ook veel te geven: kijk en leer van hen! https://diaconaalproject.nl/projectfilms
Gebruik de informatie ook als je een actie organiseert en deze vervolgens aan Arie Looren of Mariëlle van Dam doorgeeft.
 
Alvast bedankt voor jullie inzet en bijdrage!
 
 
Ontbijtactie Mozambique! Ontbijtactie Mozambique!
Voor de actie Mozambique gaan we met Shalom de ontbijt actie organiseren. We maken ontbijtjes voor jullie en brengen deze tot bij u aan de voordeur. Dus wilt u zaterdag 13 maart een lekker broodje kaas en een lekker eitje zonder deze zelf te hoeven klaar maken, bestel deze dan via het bestel formulier. U kunt natuurlijk ook iemand anders verrassen met een ontbijtje.

Bekijk het volgende document voor meer informatie:
 
Fietsactie Mozambique Fietsactie Mozambique
Hallo Mozambiker! Huh, wat is dat? U of jij! Althans dat hopen wij!
Op twee zaterdagen in maart hopen we te gaan fietsen voor Mozambique. Mozambiken dus.
Voor verschillende doelgroepen hebben we mooie fietstochten uitgezet.

Lees snel het volgende PDF document voor alle uitleg: Fietsactie voor Mozambique.pdf
 
Stroopwafelactie Stroopwafelactie
Deze keer gaan we geld inzamelen voor het project Chiyembekezo. Vanuit de Igreja Reformada (de kerk in Mozambique) zetten honderden vrijwilligers zich in om voorlichting te geven en om zieken te bezoeken en hen te bemoedigen.
Chiyembekezo betekent hoop! En dat is ook het doel van de organisatie: hoop brengen aan mensen die door ziekte, armoede of andere zaken weinig hoop meer hebben.
Wij willen met elkaar geld inzamelen en dat doen we door middel van stroopwafel verkoop. De bedoeling is dat jullie in je eigen omgeving (familie, vrienden, buren, etc) zoveel mogelijk pakjes verkopen. Het zijn echte Goudse stroopwafels van Markus, dus dat moet wel lukken!
lees meer »