HGJB-GZB actie Geef hoop! HGJB-GZB actie Geef hoop!
Hieronder staan diverse acties die worden georganiseerd. Verder worden acties ook via een extra dia tijdens de zondagse erediensten afgekondigd.
Lees, kijk waaraan je kunt mee doen en zet je in voor de kerk in Mozambique.
 
Voor meer informatie over de kerk in Mozambique kunt u hier door linken naar de website van de HGJB: Geef Hoop! https://diaconaalproject.nl/mozambique
Er zijn daar diverse materialen en ideeën te vinden. Onder andere ook een projectfilmpje met verwerkingsvragen. Onze (vaak jonge) broeders en zusters in Mozambique hebben ons als westerse christenen ook veel te geven: kijk en leer van hen! https://diaconaalproject.nl/projectfilms
Gebruik de informatie ook als je een actie organiseert en deze vervolgens aan Arie Looren of Mariëlle van Dam doorgeeft.
 
Alvast bedankt voor jullie inzet en bijdrage!
 
 
Stroopwafelactie Stroopwafelactie
Deze keer gaan we geld inzamelen voor het project Chiyembekezo. Vanuit de Igreja Reformada (de kerk in Mozambique) zetten honderden vrijwilligers zich in om voorlichting te geven en om zieken te bezoeken en hen te bemoedigen.
Chiyembekezo betekent hoop! En dat is ook het doel van de organisatie: hoop brengen aan mensen die door ziekte, armoede of andere zaken weinig hoop meer hebben.
Wij willen met elkaar geld inzamelen en dat doen we door middel van stroopwafel verkoop. De bedoeling is dat jullie in je eigen omgeving (familie, vrienden, buren, etc) zoveel mogelijk pakjes verkopen. Het zijn echte Goudse stroopwafels van Markus, dus dat moet wel lukken!
lees meer »