Kerk zijn in Coronatijd 2 Kerk zijn in Coronatijd 2
‘Deel-gemeente! In de letterlijke zin. We delen vanuit de Bijbel en van ons leven. Dat is gemeente zijn. Deel-gemeente.’
‘Heerlijke zondagswandeling en een mooi gesprek!’

Door de beperkingen om elkaar te ontmoeten in kringverband hebben we onlangs met een aantal gemeenteleden van de huisbijbelkring een ‘after-preek-walk’ gehouden na de 2e ochtenddienst. Vanaf de kerk hebben we ‘corona-proof’ gewandeld in vooraf ingedeelde duo’s en doorgesproken over de vragen die de dominee aanreikte en die werden geprojecteerd in de dienst. De ervaringen waren zeer positief!
De wandeling startte en eindigde bij de kerk en was ongeveer een half uur. Op zondag 22 november en zondag 20 december hopen we weer een ‘walk’ te organiseren. Wilt u of jij aansluiten? Van harte welkom! Meld je dan aan via chogendoorn@gmail.com of 06- 53993638. Je ontvangt dan nadere informatie. Ook als je vragen hebt over het aansluiten bij een (vooralsnog digitale) huisbijbelkring, neem gerust contact op.