Met kunst naar pasen Met kunst naar pasen
Beste gemeenteleden, hierbij doen we een oproep aan alle creatieve leden van de kerk. Wil jij je, wilt u uw gaven inzetten tot eer van God? Dan is meedoen aan dit project misschien wel iets voor jou/u. In de lijdenstijd organiseren we vanuit de kerk een ‘Easter Art Gallery’ met als thema ‘Leven door lijden’. We zijn op zoek naar mensen die door middel van verschillende creatieve vormen zich willen bezinnen om zo invulling te kunnen geven aan deze Art Gallery. Denk aan gedichten, beeldhouwwerken, schilderijen, tekeningen of andere creatieve uitingen. Net waar uw/jouw hart ligt.
Dit alles onder de (digitale coachende) leiding van Kees Zeelenberg en Robert van Herk. De coachingsmomenten stemmen we met de deelnemers af.
Tevens is het open project waaraan ook niet-kerkelijke mensen deel kunnen nemen. We zoeken naar een manier waarop we in de stille week en rond Pasen de werken kunnen tentoonstellen. Bijvoorbeeld in een gebouw waar de werken op een veilige manier bezichtigd kunnen worden of digitaal. Uiteraard kun jij of u het werk ook verkopen waarbij een deel van de opbrengst bestemd wordt voor de kerk in Mozambique (HGJB project).
Enthousiast geworden? Geef je dan op door een mail te sturen naar kunst@hervormdbergambacht.nl Wij gaan zelf in ieder geval aan de slag! Kees Zeelenberg & Robert van Herk