Product van de maand mei Product van de maand mei

De krat zat afgelopen maand zo vol met hagelslag en chocopasta dat hij eronder is bezweken: 65 pakken hagel/vlokken en 27 potten chocopasta. We zullen de krat nu wel moeten vervangen voor 2 iets handzamer formaten, met de hoop dat ze in de toekomst te klein zullen zijn. Iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd, hartelijk dank.

Het nieuwe product van de maand mei is vis in blik. Denk aan sardientjes, ansjovis, tonijn en wat er verder allemaal te verkrijgen is.

Op zaterdag 1 mei zal de krat vanaf 10:00 – 17:00 uur weer buiten staan voor de deur van de toren. Wanneer u op zondag 2 mei de dienst in de kerk bezoekt kunt u ook dan de blikjes vis in de krat(ten) deponeren.
In Genesis 18 lezen we over Abraham, die onverwachts 3 mannen op bezoek kreeg. Hij gaf hun rijke maaltijd. Later bleek dat het de HEERE zelf was. Zo is er voor ons ook de oproep om vrijgevig te zijn voor onze naaste die het misschien minder heeft dan wij. Laat onze gift niet alleen in materiële zin zijn, we mogen ook in gebed gaan voor onze naaste, dichtbij en ver weg.

Namens diegenen die afhankelijk zijn van de voedselbank, alvast hartelijk dank.

terug