Samen op weg naar Pasen Samen op weg naar Pasen

In de lijdenstijd willen we als gehele gemeente samen toeleven naar Pasen in het geloof dat Jezus leeft!

In het weekend van zondag 20 februari 2022 heeft ieder gemeentelid daarvoor als het goed is een werkboekje ontvangen met de titel ‘Samen op weg naar Pasen’. Dit boekje, dat de leidraad is, vormt een bijbelleesrooster. De bijbelgedeelten sluiten aan op de preken in die periode en bijvoorbeeld op de biddagviering van de basisschool (9 maart 2022).

Per dag wordt er een korte inleiding/leesopdracht gegeven en worden gebedspunten aangereikt. Daarnaast staat er per dag een creatieve doe-opdracht. Verder wordt in het boekje verwezen naar andere activiteiten in de gemeente of materialen die hier op de website te vinden zijn.

Voor de morgendiensten en de avonddienst van Goede Vrijdag is een kerkwerkboekje voor de kinderen beschikbaar op deze website. Zie bij kerkwerkboekje.

Elke week vanaf 27 februari tot aan Pasen heeft een eigen thema.

In de stille week is er in de kerk om 19.30 uur een extra bijeenkomst op maandag én woensdag.

Van harte Gods zegen gewenst in het samen lezen, bidden en doen!

Werkboekje Samen Op weg naar Pasen Werkboekje Samen Op weg naar Pasen

Samen op weg naar Pasen 2022 - boekje website.pdf

Biddagweek 2022 Biddagweek 2022
Voor de biddagweek is onderstaande gezinswerkboekje van de HGJB te downloaden. Op die manier sluit je aan bij het thema en de teksten van de biddag. Ook op de basisschool de Ark wordt met dit zelfde thema gewerkt. De biddagviering met de kinderen van de basisschool is woensdag 9 maart 2022 om 9 uur in de Ontmoetingskerk.

Download: Biddag 2022 - gezinswerkboek.pdf

Kerkwerkboekje Kerkwerkboekje
Voor elke zondagmorgendienst en voor de avonddienst van Goede Vrijdag is hieronder een download te vinden voor een kerkwerkboekje voor de kinderen.

Met kunst naar Pasen Met kunst naar Pasen

Wil je kunstzinnig aan de slag? Op stille zaterdag 16 april 2022 zal de kerk de hele dag open zijn. Diverse gemeenteleden van de Ontmoetingskerk en de Laurentiuskerk laten dan werkstukken zien onder het thema: ‘PERSPECTIEF!’

Als je het mooi vindt om daaraan mee te doen, geef je tijdig op door te bellen of te appen naar Kees Zeelenberg: 06-23667253.

Met het gezin aan de slag Met het gezin aan de slag

Vanuit de opvoedingskring zijn er elke zondag extra gezinsopdrachten beschreven. Op Goede Vrijdagmorgen, 10.30 uur in de kerk is er een bijeenkomst met verhalen en muziek voor ouders en kinderen met de kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd.

Voor elk gezin is er ook een extra werkboekje om met kinderen rond Pasen bezig te zijn. Dit boekje is door de wijkouderlingen bij de gezinnen bezorgd.