Stroopwafelactie Stroopwafelactie
Deze keer gaan we geld inzamelen voor het project Chiyembekezo. Vanuit de Igreja Reformada (de kerk in Mozambique) zetten honderden vrijwilligers zich in om voorlichting te geven en om zieken te bezoeken en hen te bemoedigen.
Chiyembekezo betekent hoop! En dat is ook het doel van de organisatie: hoop brengen aan mensen die door ziekte, armoede of andere zaken weinig hoop meer hebben.
Wij willen met elkaar geld inzamelen en dat doen we door middel van stroopwafel verkoop. De bedoeling is dat jullie in je eigen omgeving (familie, vrienden, buren, etc) zoveel mogelijk pakjes verkopen. Het zijn echte Goudse stroopwafels van Markus, dus dat moet wel lukken!

Datum Actie
Nu tot en met 22 februari Zoveel mogelijk pakjes verkopen in je omgeving
Uiterlijk 22 februari 20.00 uur Bestelformulier met totaal aantal pakjes retourneren
via je ouders op whatsapp van basiscatechese of
via de mail naar carlinadejong@kpnmail.nl of
brievenbus bij Benedenberg 75.
27 februari tussen 10 en 12 uur Doos met de bestelde pakjes ophalen bij Wiantha
Hoogendijk op Benedenberg 13 en daarna uitdelen.

Bij vragen neem contact op met Carlina: 0651575938 of Wiantha: 0614692069