Bijbelkringen aan de slag met Samuel Bijbelkringen aan de slag met Samuel
In het komende winterwerkseizoen willen we met de verschillende kringen de profeet Samuel volgen. We gebruiken hiervoor het in 2018 uitgegeven boekje uit de Artios-reeks ‘Uw dienaar luistert’ Bijbelstudies uit 1 Samuel van ds. W.J. Westland. Dit boekje kunt u voor € 9,95 aanschaffen bij de plaatselijke boekhandel.
Meer informatie hierover vind je op de pagina over de schakelkring.
 
Nieuw concept startdag! Nieuw concept startdag!
Zoals elk jaar willen we elkaar graag weer ontmoeten in een ontspannen setting. We beginnen daarom het seizoen op de startzondag op 15 september met koffiedrinken na beide diensten. Na de dienst van 10.30 uur zal er aandacht zijn voor het jaarthema van de HGJB ‘Kom, doe mee!’ en zal er voor een hapje en drankje worden gezorgd!

 
lees meer »
 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie
Eind juni hebben we de lijst met de ingediende namen van de gemeente naast de advieslijst van de PKN gelegd en op basis daarvan zijn tien predikanten geselecteerd waarvan de beroepingscommissie in de afgelopen weken diensten heeft beluisterd aan de hand van een opgestelde luisterwijzer. (...)
lees meer »
 
Jeugdwerk - Een kostbare gave Jeugdwerk - Een kostbare gave
Beste bezoeker, 
Onder het hoofdmenu "jeugdwerk" is een belangrijk artikel te lezen.
Hier klikken voor een snelle verbinding.
 
 
Nieuws uit Malawi Nieuws uit Malawi
Misschien zoekt u/jij het laatste nieuws uit Malawi.
Alle berichten staan in het menu Diaconaat/Zending
Even  doorklikken voor Hans en Gerrie en u/jij bent er, of 
voor Margreet en Kenneth hier klikken
 
Collectebonnen Collectebonnen
In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs..