Afscheidsavond Familie Eisinga Afscheidsavond Familie Eisinga
Wij hopen dat de datum 29 augustus inmiddels dikgedrukt in uw/jullie agenda staat. ’s Avonds hopen wij als gemeente (jong en oud)  op een informele manier afscheid te nemen van de familie Eisinga.  De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden in De Schakel.
lees meer »
 
Jeugdwerk - Een kostbare gave Jeugdwerk - Een kostbare gave
Beste bezoeker, 
Onder het hoofdmenu "jeugdwerk" is een belangrijk artikel te lezen.
Hier klikken voor een snelle verbinding.
 
 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie
Als beroepingscommissie waren we blij verrast dat er veel gemeenteleden namen hebben ingediend. Hartelijk dank hiervoor.
lees meer »
 
Afscheids- en intrededienst ds.R.R. Eisinga Afscheids- en intrededienst ds.R.R. Eisinga
De afscheidsdienst van de gemeente van Bergambacht staat gepland op 1 september 2019 en de intrede- en bevestigingsdienst in de gemeente van Gorinchem op 15 september 2019. 
 
 
Oproepje Tentdienst 25 augustus Oproepje Tentdienst 25 augustus
25 augustus komt dichterbij en de voorbereidingen voor de tentdienst zijn in volle gang. We hebben zin in de twee diensten. De dienst voor jong en oud (met het kinderkoor) start om 13.30 uur, de spreker is dominee P.J. Visser. 
lees meer »
 
Vrijwilligerapp Vrijwilligerapp
Op de gemeenteavond van 16 mei hebben jullie al een voorproefje gehad: we zijn gestart met de vrijwilligerapp. Je kunt in de app een account aanmaken en daar je voorkeuren en beschikbaarheid doorgeven met betrekking tot het vrijwilligerswerk binnen onze gemeente.
De app werkt als een database: 
lees meer »
 
Collectebonnen Collectebonnen
In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs.. 
 
Volmacht ambtsdragersverkiezing Volmacht ambtsdragersverkiezing
Bijgaande volmacht kunt u downloaden en afdrukken.