Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB) Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB)
De Bergambachtse Ontmoetings Brunch is voor het eerst van start gegaan op 17 mei 2015. Het doel van de BOB was en is nog steeds om onze buiten/randkerkelijke medemens op een ‘laagdrempelige manier’ te laten kennismaken met het Evangelie van Jezus Christus. Tijdens de brunch is er een korte meditatie, zingen we een aantal liederen en er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Er zijn broodjes en er is soep.
 
lees meer »
 
Data ontmoetingsbrunches Data ontmoetingsbrunches
Voor 2019 zijn de volgende ontmoetingsbrunches gepland:
20 januari                   16 juni
17 februari                15 september
17 maart                     20 oktober
28 april                       17 november
26 mei
 
BOB 16 juni 2019 BOB 16 juni 2019
Vanaf ongeveer twaalf uur loopt de zaal bij de Waard weer langzaam vol met onze BOB-gasten. Iedereen krijgt een kop koffie of thee met iets erbij en zoekt zijn/haar plaatsje. Om kwart voor een wordt de ontmoetingsbrunch geopend door met elkaar het lied ‘Samen in de naam van Jezus’ te zingen.
 
lees meer »
 
Open Kerk Open Kerk
Zoals u weet, wordt de kerk 1 keer per maand een uur open gesteld voor publiek. Het betreft de eerste zaterdagen van de maand van 14.00-15.00 uur.

We zoeken mensen die bij toerbeurt gastheer of gastvrouw willen zijn, in teams van 2 personen. Tijdens de jaarlijkse braderie en tijdens de monumentendag is de kerk de hele dag open.
lees meer »
 
Evangelisatiewerk Evangelisatiewerk
Het doel van het evangelisatiewerk is om onze buiten/randkerkelijke medemens kennis te laten nemen van de liefde van God , het christelijk geloof en onze kerk.  De evangelisatiecommissie wil dat op twee manieren vorm geven : via een ‘netwerkaanpak’ en via ‘een aantal activiteiten’.
 
 
lees meer »