Hartelijk welkom Hartelijk welkom

Hartelijk welkom op de site van de Hervormde Gemeente van Bergambacht. Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. (PKN)
Actuele zaken  vindt U in het submenu 'Laatste nieuws
 
 
Gemeente zijn in Coronatijd Gemeente zijn in Coronatijd

De regering geeft vanaf 25 september 2021 meer ruimte voor het samenkomen en samenleven. Dit betekent ook dat er in de kerk meer mogelijk is. Daarom willen we opschalen.

Uiteraard willen we dat op een verantwoorde manier doen. Direct met een volle kerk samenkomen leek ons niet wijs. Dat moet worden opgebouwd. Mensen zijn immers gewend aan een bepaalde afstand en kijken heel divers naar het wegvallen van de anderhalve meter. Er zijn gemeenteleden voorzichtiger, bijvoorbeeld omdat ze kwetsbaar zijn, terwijl anderen het liefst weer dichtbij iemand anders willen zitten omdat ze belangstelling hebben voor de ander en het contact misten.

Daarom de volgende besluiten:

lees meer »
 
Aanmelden voor kerkdiensten via Kerktijd.nl Aanmelden voor kerkdiensten via Kerktijd.nl
Beste gemeenteleden,

Aangezien we de komende tijd nog te maken hebben met de beperkende maatregelen omtrent Covid'19 hebben we besloten gebruik te gaan maken van een digitaal uitnodigingensysteem. 
Voor de diensten vanaf zondag 6 december 2020 zullen de uitnodigingen worden verstuurd via Kerktijd.nl. In dit bericht vindt u belangrijke informatie over het aanmelden via Kerktijd.nl en een korte uitleg over het uitnodigingensysteem. 
lees meer »
 
Hoe kan ik digitaal bijdragen aan de collecte? Hoe kan ik digitaal bijdragen aan de collecte?
Vanwege het feit dat de komende weken geen kerkdiensten worden gehouden, zal er in kerk ook niet gecollecteerd worden. Het werk van de diaconie en de kosten die het college van kerkrentmeesters maken, lopen in de komende weken gewoon door. Wij hopen daarom op uw medewerking om uw financiële bijdrage wekelijks te blijven geven.

Er zijn daarvoor drie opties:
lees meer »