Informatieflyer over de BOB Informatieflyer over de BOB
Bekijk hier het informatiedocument over de Bob flyer 2022-2023.pdf
 
Bob 11 juli Bob 11 juli
lees meer »
 
Evangelisatiewerk Evangelisatiewerk
Het doel van het evangelisatiewerk is om onze buiten/randkerkelijke medemens kennis te laten nemen van de liefde van God , het christelijk geloof en onze kerk.  De evangelisatiecommissie wil dat op twee manieren vorm geven : via een ‘netwerkaanpak’ en via ‘een aantal activiteiten’.
 
 
lees meer »
 
Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB) Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB)
De Bergambachtse Ontmoetings Brunch is voor het eerst van start gegaan op 17 mei 2015. Het doel van de BOB was en is nog steeds om onze buiten/randkerkelijke medemens op een ‘laagdrempelige manier’ te laten kennismaken met het Evangelie van Jezus Christus. Tijdens de brunch is er een korte meditatie, zingen we een aantal liederen en er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Er zijn broodjes en er is soep.
 
lees meer »
 
Data ontmoetingsbrunches Data ontmoetingsbrunches
Voor het najaar van 2022 zijn de ontmoetingsbrunches op de volgende zondagen gepland: 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december:
Aanvangstijd: 12:30 uur
Locatie: Zalencentrum de Waard
Meidoornstraat 7, 2861VJ Bergambacht

De BOB van 18 december is om 14:00 uur in de kerk en zonder maaltijd. 
 
Open Kerk Open Kerk
Zoals u weet, wordt de kerk 1 keer per maand een uur open gesteld voor publiek. Het betreft de eerste zaterdagen van de maand van 14.00-15.00 uur.
Ook bij gelegenheden als de braderie en Open Monumentendag is de kerk open. Daarnaast is er rondom Kerst en Pasen Open Kerk met Kunst.
We zoeken daarom mensen die bij toerbeurt gastheer of gastvrouw willen zijn, in teams van 2 personen.
lees meer »