Bob 11 juli Bob 11 juli
lees meer »
 
BOB 19 december BOB 19 december
Op 19 december hebben teamleden van de BOB ontbijtjes en een dagboekje bezorgd bij de gasten van de BOB. Om hen te bemoedigen. 
lees meer »
 
Informatieflyer over de BOB Informatieflyer over de BOB
Bekijk hier het informatiedocument over de Bergambachtse Ontmoetings Brunch
 
Evangelisatiewerk Evangelisatiewerk
Het doel van het evangelisatiewerk is om onze buiten/randkerkelijke medemens kennis te laten nemen van de liefde van God , het christelijk geloof en onze kerk.  De evangelisatiecommissie wil dat op twee manieren vorm geven : via een ‘netwerkaanpak’ en via ‘een aantal activiteiten’.
 
 
lees meer »
 
Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB) Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB)
De Bergambachtse Ontmoetings Brunch is voor het eerst van start gegaan op 17 mei 2015. Het doel van de BOB was en is nog steeds om onze buiten/randkerkelijke medemens op een ‘laagdrempelige manier’ te laten kennismaken met het Evangelie van Jezus Christus. Tijdens de brunch is er een korte meditatie, zingen we een aantal liederen en er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Er zijn broodjes en er is soep.
 
lees meer »
 
Verslag BOB zondag 24 November 2019 Verslag BOB zondag 24 November 2019
Zondag 24 November hadden we de laatste BOB van 2019. Tijdens het welkom van de gasten heten we ook een nieuwe pianiste, Leonie Dulfer, welkom. Leonie is afgelopen zomer met haar man Jaap in Bergambacht komen wonen. Mooi dat je ons wil begeleiden Leonie! (...)
lees meer »
 
Data ontmoetingsbrunches Data ontmoetingsbrunches
Voor 2020 zijn de ontmoetingsbrunches op de volgende zondagen gepland:
 
26 januari 28 juni
23 februari 20 september
22 maart 18 oktober
19 april 22 november
17 mei  

Aanvangstijd: 12:30 uur
Locatie: Zalencentrum de Waard
Meidoornstraat 7, 2861VJ Bergambacht

Bekijk de flyer van de BOB (PDF)
 
Open Kerk Open Kerk
Zoals u weet, wordt de kerk 1 keer per maand een uur open gesteld voor publiek. Het betreft de eerste zaterdagen van de maand van 14.00-15.00 uur.

We zoeken mensen die bij toerbeurt gastheer of gastvrouw willen zijn, in teams van 2 personen. Tijdens de jaarlijkse braderie en tijdens de monumentendag is de kerk de hele dag open.
lees meer »