Actie kerkbalans 2022 Actie kerkbalans 2022
Ook dit jaar doet onze gemeente mee aan de Actie Kerkbalans 2022. Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als kerk voor staan. Het thema van de Actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Daar hebben we uw steun bij nodig. De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen blijven bestaan. Vandaar dat we onze gemeenteleden ieder jaar om een bijdrage vragen. Via deze weg willen we gelijk onze voorkeur uitspreken voor de optie “automatische incasso”.

Afgelopen week heeft u daarom een brief ontvangen met het verzoek om financieel bij te dragen. Tussen 24 en 29 januari worden de retourenveloppen weer bij u opgehaald door de vrijwilligers. We hopen dat we weer op u mogen rekenen! Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en plannen maken voor de toekomst.

Op het antwoordenformulier heeft u verder ook de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Graag ontvangen we deze zo compleet mogelijk retour, zodat wij onze administratie up-to- date kunnen houden. Graag ontvangen we ook uw handtekening voor het gebruik van deze informatie.
Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.
Op naar de kerk van morgen!

Ook wordt dit jaar de actie kerkbalans weer digitaal aangeboden.
Hieronder kunt u de documenten downloaden die hierbij horen: