Ontmoetingsmomenten Ontmoetingsmomenten

Wie verlangt er niet naar een volle kerk, koffiedrinken na de dienst, samen zingen, een gezellige startdag of een massale actiedag voor een goed doel?

Helaas is dat de afgelopen tijd niet mogelijk geweest, maar gelukkig krijgen we weer meer mogelijkheden om iets te organiseren. Daarom willen we klein beginnen en binnen de huidige mogelijkheden momenten organiseren waar we elkaar als gemeenteleden kunnen ontmoeten.

Daarvoor willen we jou / u uitnodigen om met het volgende mee te doen:

  • Bij elkaar op de koffie
    Op D.V. zondag 6 maart / 27 maart en 24 april na de eerste dienst (10.15 uur) of na de tweede dienst (12.30 uur) ontvangt u / jij minimaal 2 en maximaal 4 personen (ouder dan 12 jaar) op de koffie of bent u / jij welkom bij een ander op de koffie.
  • Bij elkaar aan tafel
    Op D.V. vrijdag 8 april ontvangt u / jij minimaal 2 en maximaal 4 personen (ouder dan 12 jaar) bij u om 18.00 uur aan tafel. U / jij verzorgt het hoofdgerecht, de gasten nemen het voor- en nagerecht mee. De ontmoeting staat centraal, een eenvoudige maaltijd is dus ook prima!

Wij hopen op gezellige en samenbindende momenten. Opgeven kan in iedere groepsgrootte, wij zullen een indeling maken.

Opgeven kan door het volgende invulformulier te downloaden en in te vullen: Antwoord formulier ontmoetingsmomenten.

Uiterlijk 2 dagen voor de activiteit ontvangt u / jij een mail met contactgegevens wie bij wie komt koffiedrinken en / of tafelen.

Vragen kunt u mailen naar: activiteiten@hervormdbergambacht.nl
of bellen met Corina Hogendoorn 06-53 993 638
of Arie Looren 06-28 449 777

Graag het antwoord formulier volledig invullen en inleveren vóór 27 februari (of 1 week voor de betreffende activiteit).

Het inleveren van het antwoordformulier kan op de volgende manieren:

  • Scan en e-mail naar activiteiten@hervormdbergambacht.nl
  • Maak een foto en whatsapp naar 06-28 449 777
  • Inleveren op Pleinstraat 26.
terug