Product van de maand oktober Product van de maand oktober

In het weekend van 4 en 5 september kregen we 58 potten pindakaas. Daarnaast nog 12 andere producten. Alle gevers, hartelijk dank.

In Markus 12 lezen we 42. En er kwam één arme weduwe, die er twee kleine munten in wierp, dat is een quadrans. 43. En toen Hij Zijn discipelen bij Zich geroepen had, zei Hij tegen hen: Voorwaar, Ik zeg u dat deze arme weduwe er meer ingeworpen heeft dan allen die iets in de schatkist geworpen hebben.

44. Want zij allen hebben van hun overvloed erin geworpen; maar deze heeft van haar armoede alles wat zij had, erin geworpen, heel haar levensonderhoud. Wij hebben de opdracht om voor dergelijke arme weduwen, maar ook andere mensen die het misschien minder hebben dan wij te zorgen. Dus laten we de komende maand vrijgevig zijn, voor onze naaste. Het is een opdracht van de Here Jezus zelf.

Het product van de maand oktober is aardappels en aardappelpuree.

D.V. zaterdag 2 oktober zullen de kratten vanaf 10:00 – 17:00 uur weer buiten staan voor de deur van de toren en ook zondag 3 oktober is er nog de mogelijkheid de aardappel(puree) in de kratten te deponeren.

Een hartelijke groet namens het College van Diakenen.

terug