Aanmelden voor kerkdiensten via Kerktijd.nl Aanmelden voor kerkdiensten via Kerktijd.nl
Beste gemeenteleden,

Aangezien we de komende tijd nog te maken hebben met de beperkende maatregelen omtrent Covid'19 hebben we besloten gebruik te gaan maken van een digitaal uitnodigingensysteem.
Voor de diensten vanaf zondag 6 december 2020 zullen de uitnodigingen worden verstuurd via Kerktijd.nl. In dit bericht vindt u belangrijke informatie over het aanmelden via Kerktijd.nl en een korte uitleg over het uitnodigingensysteem.

Aanmelden voor Kerktijd.nl
Door op de onderstaande link te klikken wordt het aanmeldformulier van onze kerk geopend.
Via dit formulier moet u zich aanmelden om uitgenodigd te worden voor de kerkdiensten.

In het aanmeldformulier wordt u gevraagd de volgende gegevens in te vullen:
  • Naam: de naam van de deelnemer.
  • E- mailadres: het e-mailadres waarop u uitgenodigd wil worden.
  • Aantal kerkbezoekers: het maximale aantal bezoekers met wie de deelnemer meestal de dienst bezoekt. Afhankelijk van de fase tellen gemeenteleden vanaf 13 of 18 jaar in het maximale aantal bezoekers. Momenteel ligt de grens op 13 jaar. Kinderen onder de 13 hoeft u momenteel dus niet aan te melden.
  • Wachtwoord: uw persoonlijke wachtwoord.
  • Categorieën: hier kunt u aangeven voor welke diensten u uitgenodigd wil worden.
Na de inschrijving krijgt u een e-mail met het verzoek om het e-mailadres te verifiëren/bevestigen.
Let op: u bent pas ingeschreven nadat het e-mailadres is geverifieerd. Nadat u in de betreffende e-mail op de knop "verifieer E-mailadres" heeft geklikt, verschijnt het inlogscherm voor Kerktijd.nl.
U kunt inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord om indien gewenst de eigen gegevens en de voorkeuren te wijzigen.
Zo kunt u zich bijvoorbeeld tijdelijk afmelden i.v.m. vakantie door de aangevinkte categorieën uit te vinken en deze na de vakantie weer aan te vinken.

Hoe werkt Kerktijd.nl?
Nadat u zich hebt ingeschreven wordt u door kerktijd.nl automatisch uitgenodigd voor het bijwonen van de kerkdienst.
Dit gebeurt volgens een eerlijk roulatiesysteem, waarbij iedereen evenveel kans krijgt om de kerkdiensten te bezoeken.
Wanneer u bent geselecteerd om de kerkdienst te bezoeken, ontvangt u hiervan een mail.

In deze e-mail wordt u gevraagd of u deze uitnodiging wilt accepteren door op de knop "Ik kom wel" te klikken.
De uitnodiging komt automatisch te vervallen wanneer u binnen 48 uur niet heeft gereageerd.
Nadat u op de "Ik kom wel" knop heeft gedrukt ontvangt u een bevestiging waarin u wordt gevraagd met hoeveel bezoekers u verwacht te komen.
Let op: U kunt het bezoekersaantal alleen verlagen.

Door middel van het accepteren van de dienst en het opgeven van het aantal bezoekers hopen we alle beschikbare plekken te kunnen benutten.
Wanneer u aangeeft "Ik kom niet" dan worden er automatische nieuwe uitnodigingen verzonden.
Het e-mailadres kerkdiensten@hervormdbergambacht.nl blijft beschikbaar voor vragen. ​
De gemeenteleden die geen e-mailadres hebben kunnen zich telefonisch bij mij aanmelden. (mobiel 06- 53143229)